Oracle E-Business Suite

Profiteren van alle mogelijkheden die Oracle E-business Suite biedt? Met Enshore haalt u het maximale uit uw EBS-omgeving.

Lees verder

Werkt u met Oracle E-business Suite? Dan zult u wellicht merken dat het een complex systeem is. Dit zorgt ervoor dat veel bedrijven niet de volledige potentie benutten. Enshore helpt bedrijven om het maximale uit hun EBS-omgeving te halen. In totaal ondersteunen we meer dan 25 organisaties, waarmee we marktleider zijn op het gebied van EBS-support. 

De mogelijkheden van Oracle EBS

Terwijl de grote omvang van Oracle E-business Suite veel mogelijkheden biedt, lukt het veel bedrijven niet om deze te benutten. Zo zorgt onvoldoende kennis voor belemmeringen bij het inrichten van bedrijfsprocessen en het beheren van het systeem. Men is veel tijd kwijt aan de dagelijkse werkzaamheden, waardoor er weinig mankracht en tijd overblijft om te investeren in procesoptimalisaties. Dit gaat ten koste van de progressie van de organisatie. Om het maximale uit Oracle EBS te halen, zullen gebruikers getraind moeten worden en in staat zijn de juiste bronnen te raadplegen. Alleen met de juiste kennis van het systeem worden bedrijfsprocessen goed ingericht, het aantal incidenten verminderd en kan een organisatie van alle mogelijkheden profiteren.

Om ervoor te zorgen dat organisaties optimaal gebruik kunnen maken van Oracle EBS, ondersteunt Enshore door middel van Technology Adoption Services. Hiermee richten we ons niet alleen op de technologie en de processen, maar ook op de gebruikers. Wij geloven namelijk dat organisaties pas succesvol worden als ze hun technologie omarmen.

Hoe wij werken

Met Technology Adoption Services zorgt Enshore ervoor dat organisaties het maximale uit Oracle E-business Suite halen. Door middel van ondersteuning bij het gebruiken (USE IT), beheren (CONTROL IT) en optimaliseren (OPTIMIZE IT) van hun EBS-omgeving richten we ons op kwalitatieve en duurzame resultaten. 

USE IT

Voor een vast bedrag per maand biedt Enshore ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden. Door middel van training, support en het actief voorkomen van incidenten creëren we een soepele gebruikerservaring voor Oracle EBS. Hiermee zorgen we dat bedrijfsprocessen goed worden ingericht en het aantal incidenten verminderd.

 Vanaf € 1000,- per maand 

Altijd bereikbaar

 • 24/7 bereikbaar
 • Vaste contactpersoon
 • Actief oplossen van incidenten

CONTROL IT

Het updatebeheer van Oracle EBS kost veel inspanning en tijd. Wij nemen dit voor u uit handen. Met het Enshore continuïteitsplan zorgen wij dat uw Oracle omgeving altijd veilig en actueel is, zonder dat u hiervan hinder ervaart. 

Vanaf € 750,- per maand

Altijd up to date

 • Impact van updates automatisch getest
 • Optimale aansluiting van Oracle EBS op bedrijfsprocessen.
 • Direct profijt nieuwe features

OPTIMIZE IT 

Altijd voorlopen op de concurrentie? Blijf kansen inventariseren en aanpakken om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Met de mankracht en kennis van Enshore kunt u investeren in de meest kansrijke optimalisaties voor uw organisatie. 

Vaste prijs per procesverbetering

Flexibele capaciteit

 • Schaalbare capaciteit voor projecten
 • Geen inwerktijd, loonverband en structurele verplichtingen.

Vragen? Stel ze direct

Kom direct in contact met een van onze
Oracle EBS consultants.

  Ons team

  Ons Oracle E-Business Suite team bestaat uit professionals met een gecombineerde kennis van business en technologie. Het team is getraind om outside the box denken en uw organisatie proactief te adviseren. Doordat we werken met professionals die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen werkzaamheden, zorgen we voor continuïteit, weinig overhead en lage kosten. 

  Voor wie wij werken

  Enshore verzorgt bij meer dan 26 organisaties zowel nationaal als internationaal het support van de Oracle E-Business Suite. Dit zijn organisaties met een grootte tussen de 200 en 10.000 medewerkers. Onze klanten zijn actief in diverse markten waaronder transport en logistiek, farmacie, groothandel, discrete productie, gezondheidszorg (ziekenhuizen), financiële dienstverlening en publieke instituten (provincies, gemeenten, rijksoverheid).

  Wilt u volledig ontzorgd worden?

  Voor sommige organisaties is het de wens om volledig ontzorgd te worden. Hiervoor hebben Enshore en MCX de handen ineen geslagen en de Dutch ERP (Private) Cloud opgericht.

  Lees meer op www.dutcherpcloud.nl

  Contact

  Duijvelaar Pompen

  Voor Duijvelaar Pompen zorgen wij voor het optimaliseren & digitaliseren van bedrijfsprocessen. In de afgelopen vijf jaren hebben wij voor Duijvelaar gezorgd voor verticale integratie van werkvloer tot en met het grootboek.

  Lees verder