Microsoft Power BI

Enshore helpt u met de BI-omgeving af te stellen op de door u gestelde eisen en het optimale uit uw data te halen.

Lees verder

Werkt u met Microsoft Power BI?

Enshore is sinds 2012 actief op het gebied van BI (Business Intelligence) Support. Enshore helpt u met de BI-omgeving af te stellen op de door u gestelde eisen en het optimale uit uw data te halen. Voor diverse organisaties verzorgt Enshore zowel op nationaal als internationaal niveau het support van reporting- en dashboardsoftware. Wij zijn gecertificeerd Microsoft Power BI-partner. Deze tool zorgt voor unieke inzichten in de bestaande processen die door middel van dashboards en rapportages kunnen worden weergegeven. 

Verhogen van inzichten

Het team is getraind om outside the box te denken en het management proactief te adviseren. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is gericht op het verhogen van inzichten uit de beschikbare data en middels deze data de informatiebehoefte continu op elkaar af te stemmen. Het BI Support team biedt support op diverse aandachtsgebieden. U kunt beschikken over een multidisciplinair team waarbij u slechts betaalt voor de capaciteit die u gebruikt. Hiermee beschikt u altijd over consultants met verstand van uw business en de laatste techniek(en).

Waar wij voor zorgen

Voordeel 1

U beschikt ad hoc over een team van zeer hoog gekwalificeerde BI consultants.

Voordeel 2

Een persoonlijk aanspreekpunt binnen Enshore.

Voordeel 3

U kunt de functionaliteit in uw bestaande dashboards en rapportages verbeteren en blijven ontwikkelen.

Doorontwikkeling 

Het BI Support team ondersteunt organisaties bij de doorontwikkeling van diverse rapportage- en dashboardoplossingen. Hierbij kan gedacht worden aan dashboards op het gebied van financieel management, operationeel management, vluchtgegevens, chat operator, VOIP, financiële rapportage en logistieke rapportage.

Hoe werken wij? 

Wij bieden onze dienstverlening aan in de vorm van Use it, Control it en Optimize it voor Microsoft Power BI.

Use it

Volledige grip op uw bedrijfsprocessen. Voor een vast bedrag per maand biedt Enshore training, 24/7 coaching & support en Active Incident Reduction en 25% minder verstoringen.

Control it

Uw enterprise technologie altijd beveiligd en actueel? Met het Enshore continuïteitsplan nemen wij dit volledig uit handen. Van applicatie-updates tot wetswijzigingen, alle externe veranderingen worden getoetst op effect en waar nodig worden aanpassingen doorgevoerd.

Optimize it

Haal alles uit uw enterprise technologie. Samen tillen we uw bedrijf naar een hoger level door kansen te inventariseren en aan te pakken. Investeer in de meest kansrijke optimalisaties om voor te blijven op uw concurrent.