Optimize it – Benut de technologie van vandaag

Haal alles uit uw enterprise technologie (ERP en Finance).

Lees verder
Background

Uw enterprise technologie bevat talloze mogelijkheden om efficiënter te werken. Mist uw organisatie het kennisniveau of de mankracht om deze kansen te benutten? Met de ervaring van Enshore brengen we uw bedrijfsprocessen naar een hoger level. Zo geniet u van de volledige potentie van uw technologie, met de minimale investering. 

Opportunity Research

Een goede inventarisatie van kansen brengt de meest waardevolle optimalisaties in kaart en voorkomt verkeerde investeringen van tijd en geld. Enshore helpt u een goed overzicht te creëren door te analyseren welke processen er verbeterd kunnen worden en te inventariseren wat dit oplevert. Jarenlange ervaring en kennis uit de markt geven ons de inzichten die we nodig hebben om uw bedrijf verder te helpen.

Om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan, maken we een inventarisatie van mogelijke kansen en wat dit oplevert. Hiermee zijn we in staat de beste beslissing te nemen en voorkomen we onnodige investeringen. In dit proces doorlopen we de volgende fases:

 • Bedrijfsprocessen in kaart brengen
 • Analyse gebruikte techniek
 • Kansen inventariseren
 • Kosten/baten analyse
 • Keuze voor optimalisatie

Process Optimization

Bij een procesoptimalisatie is het belangrijk om te kijken naar de manier van optimaliseren. Uw achterliggende wens heeft hier een grote invloed op. Zo kan het zijn dat de wens is dat er minder fouten optreden in een proces of het proces sneller uitgevoerd wordt. Waar mogelijk wordt een proces op meerdere vlakken geoptimaliseerd.

Voordeel 1

Binnen onze dienstverlening kunnen wij met onze high performance teams de klant volledig ontzorgen. Dit kan men het beste vergelijken met een goede aannemer die met een team van op elkaar ingespeelde professionals uw woning naar wens turnkey oplevert. 

Voordeel 2 

U beschikt over een volledig team terwijl u slechts betaalt voor de capaciteit die u gebruikt. Hiermee heeft u de laatste techniek en slimme professionals binnen handbereik.  

 

Voordeel 3 

Onze teams bestaan uit een gezonde mix van business en technische kennis. De businessconsultant binnen het team is uw sparringpartner, samen bouwt u een band op die vergelijkbaar is met een directe collega.  

Enkele voorbeelden van bedrijfsprocesoptimalisaties: 

 • Het optimaliseren van incassoprocessen
 • Het reduceren van uitval binnen inkoopprocessen
 • Het automatiseren van maandafsluitingsprocessen
 • De realisatie van dashboards met stuurinformatie
 • Doorlooptijd van processen
 • Automatiseren van repeterende werkzaamheden
 • Het wegnemen van overbodige handelingen 

Lees meer over hoe wij processen optimaliseren op onze pagina over Process Automation.

Result Evaluation

Met de doorgevoerde optimalisatie ontstaat er weer een nieuw zicht op het proces. Zijn de resultaten werkelijk zoals verwacht? Ontstaan er nieuwe kansen voor nóg betere of nieuwe procesverbeteringen? Tijdens de evaluatie brengen we al deze bevindingen in kaart en onderzoeken de volgende stap. Hierbij kijken we of een proces nog efficiënter in kunnen richten of schaalbaar is binnen uw bedrijf.