Oracle EBS & Cloud ERP

Background

Oracle EBS & Cloud ERP

Terwijl de grote omvang van systemen als Oracle E-business Suite en Cloud ERP veel mogelijkheden biedt, lukt het veel bedrijven niet om deze te benutten. Ze zijn veel tijd kwijt aan de dagelijkse werkzaamheden, waardoor het niet lukt om te investeren in procesoptimalisaties. Wij helpen bedrijven om meer waarde uit hun Oracle ERP-omgeving te halen. In totaal ondersteunen we meer dan 25 organisaties, waarmee we marktleider zijn op het gebied van Oracle ERP-support.

Hans Boerhof
Oracle EBS Consultant

Neem contact op
https://storyset.com/people People
illustrations by Storyset

Training & support

Voor een vast bedrag per maand bieden wij ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn altijd direct bereikbaar voor vragen en trainen uw personeel zodat zij op de juiste manier omgaan met bedrijfstechnologie. Zo creëren wij een soepele gebruikerservaring voor EBS en Oracle Cloud, zorgen we dat bedrijfsprocessen goed worden ingericht en het aantal incidenten verminderd.

  • 24/7 support
  • Vaste contactpersoon
  • Actief oplossen van incidenten
https://storyset.com/online Online
illustrations by Storyset

Beheer

Het beheer van Oracle EBS of Oracle Cloud is veel werk. Het vraagt om de juiste kennis en kost veel inspanning en tijd. Enshore neemt het beheer voor u uit handen. Met ons continuïteitsplan zorgen wij dat uw Oracle omgeving altijd veilig en actueel is, zonder dat u hiervan hinder ervaart.

  • Impact van updates automatisch getest
  • Optimale aansluiting van Oracle ERP op bedrijfsprocessen.
  • Direct profijt nieuwe features
https://storyset.com/technology Technology
illustrations by Storyset

Optimalisatie

Het is altijd mogelijk om meer uit uw technologie te halen. Door processen te versnellen en fouten te minimaliseren, verhoogt u het rendement. Blijf daarom kansen inventariseren en aanpakken om uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen. Met onze kennis mankracht onderzoeken we waarin u het best kunt investeren en wat meest kansrijke optimalisaties zijn voor uw organisatie.

  • Schaalbare capaciteit voor projecten
  • Geen inwerktijd, loonverband en structurele verplichtingen

“Al meer dan vijf jaar werken wij samen met Enshore in diverse projecten. Ze bieden wat ik belangrijk vind in een samenwerking. Daarin zien wij Enshore meer als een partner dan een leverancier, waarin flexibiliteit en het meedenken voorop staan.”

– Niels Breedijk, ICT-manager bij Duijvelaar Pompen

Ons team

Vanuit ons Shared Service Center werken wij met een team van meer dan 70 consultants om organisaties te ondersteunen met hun bedrijfstechnologie. Samen streven wij naar een toegankelijk IT-landschap voor iedereen. Door de digitale adoptie te verhogen houden we bedrijfsprocessen efficiënt en veilig.

Meer over ons

Waarom Enshore?

Wij geloven dat uw bedrijfsapplicaties moeten worden geaccepteerd, beheerst en geoptimaliseerd om er zoveel mogelijk rendement uit te halen. Slimme technologie maakt geen verschil als uw medewerkers het niet op de juiste manier gebruiken. Daarom richten wij ons op de digitale adoptie van bedrijfsprocessen. Wij zijn getraind om te werken met mensen. Geen vraag is te groot of te klein als het draait om de mogelijkheden van technologie. Als onafhankelijke partner geven wij eerlijk advies. Wij geloven dat dit ons de ideale partner maakt en garanderen dat uw investeringen niet alleen het personeel ten goede komen, maar ook het succes van uw organisatie.

15
Jaar ervaring
30
Tevreden klanten
70
Geweldige consultants

Projecten