Microsoft Dynamics 365

Background

Haal meer uit Microsoft Dynamics 365

Wil je meer waarde halen uit Microsoft Dynamics 365? Vaak blijkt een gebrek aan specialistische kennis een struikelblok te zijn bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Wij bieden de expertise en ondersteuning die nodig is om alle mogelijkheden van Dynamics volledig tebenutten.

Hazel Bruñola
Microsoft D365 consultant

Neem contact op

“Enshore biedt wat ik belangrijk vind in een samenwerking met een organisatie. Daarin zien wij Enshore meer als partner dan als leverancier.”

– Niels Breedijk (ICT-manager bij Duijvelaar pompen)

Waarde creëren ná de implementatie

De implementatiefase is een korte periode, waarin volgens een vast proces de basis van het ERP wordt neergezet. Het resultaat is een fundament waarop gebouwd kan worden om de bedrijfsdoelen te halen. Maar vaak gaat dit niet vanzelf. Vanuit de basis worden er niet de juiste stappen gezet om de verwachte waarde te creëren. Na de implementatie breekt er een nieuwe fase aan, waarin de focus ligt op de lange termijn, de manier waarop u de waarde van uw ERP kunt maximaliseren en de verwachte doelen behaald.

Enshore is gespecialiseerd in deze fase ná de implementatie. Onze consultants zijn getraind om uw bedrijfsdoelen te vertalen naar een visie op de lange termijn. Wij weten hoe we meer waarde uit uw ERP halen en voorzien u van onafhankelijk en eerlijk advies.

15
Jaar ervaring
30
Tevreden klanten
70
Geweldige consultantss

Shared Service Center

Wij werken met een Shared Service Center omdat wij daarmee in staat zijn om onze klanten flexibele ondersteuning te bieden. Heeft u meer ondersteuning nodig? Dan schalen we op. Heeft u minder ondersteuning nodig? Dan schalen we af. Heeft u naast functionele consultants behoefte aan een BI-specialist? Geen probleem. We hebben alle expertises in huis zodat we de continuïteit van uw bedrijfsprocessen kunnen garanderen.

Capaciteit

Flexibiliteit

Continuïteit

Eigen team

U beschikt over een eigen team van consultants. Zij leren uw organisatie kennen om te kunnen opereren als interne medewerkers.

Vaste contactpersoon

Communicatie is essentieel. Daarom stellen we een vaste contactpersoon aan die altijd bereikbaar is en de voortgang van uw team bewaakt.

Flexibel in capaciteit

Het maakt niet uit of u de ene week 300 tickets indient en de andere week 80. Ons team werkt als een flexibele schil om uw organisatie heen. Wij ondersteunen waar er op dat moment hulp nodig is.

Alle niveaus

U wilt geen senior consultant betalen om kleine incidenten op te lossen. Daarom werken wij met consultants op alle niveaus, zodat elk type werk door de juiste persoon wordt uitgevoerd.

Wat wij doen

https://storyset.com/people People
illustrations by Storyset

Training & support

Ondersteuning nodig voor D365? Voor een vast bedrag per maand bieden wij support bij uw dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn altijd bereikbaar, telefonisch en via ons ticket systeem. Als u daarnaast wilt werken aan de adoptie van het platform, trainen wij uw personeel. Zo creëren wij een soepele gebruikerservaring, zorgen we dat uw bedrijfsprocessen goed zijn ingericht en verminderen we het aantal incidenten.

https://storyset.com/online Online
illustrations by Storyset

Beheer

Het beheer van Microsoft Dynamics 365 is veel werk. Het vraagt om de juiste kennis en kost veel inspanning en tijd. Enshore neemt het beheer voor u uit handen. Met ons continuïteitsplan zorgen wij dat uw D365 omgeving altijd veilig en actueel is, zonder dat u hiervan hinder ervaart. Door uw omgeving toekomstbestendig te maken, verminderen we het aantal issues en bent u beter voorbereid op veranderingen.

https://storyset.com/technology Technology
illustrations by Storyset

Optimalisatie

Het is altijd mogelijk om meer uit uw technologie te halen. Door processen te versnellen en fouten te minimaliseren, verhoogt u het rendement. Blijf daarom inventariseren in kansen om uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen. De door ons beschikbaar gestelde kennis mankracht schaalt u flexibel op en af. Zodra uw het wilt, onderzoeken wij waarin u het best kunt investeren en voeren we de meest kansrijke optimalisaties door voor uw organisatie.

Waarom Enshore?

Onze ervaring laat zien dat een investering in de optimalisatie van bedrijfstechnologie rendeert in wergeluk, efficiëntie en financiële doelen. Niet behaalde ambities ten tijde van de implementatie waren niet te hooggegrepen, maar hebben niet de juiste uitvoering gehad. Wij bieden de juiste kennis en uitvoering om deze ambities waar te maken. Van de bedrijven waar wij onze supportdienstverlening zijn gestart, zijn wij bij 98% nog steeds de vaste technologische partner.

Omdat wij een technologisch onafhankelijke partner zijn, geven wij altijd een onafhankelijk en eerlijk advies. Wil je het zelf ervaren? Vraag een audit aan. Onze consultants nemen als second opinion uw Microsoft Dynamics 365 omgeving onder de loep en geven hun onafhankelijke advies. Kosteloos en vrijblijvend.

In één week voeren wij een analyse uit op uw D365 omgeving. Hierna ontvangt u binnen 5 werkdagen een adviesrapport met concrete verbeterpunten.

    Projecten