Microsoft Dynamics 365

Background

MS Dynamics

Meer waarde uit Microsoft Dynamics halen? We zien dat onvoldoende kennis vaak zorgt voor belemmeringen bij het inrichten van bedrijfsprocessen. Met de juiste kennis en mankracht kunt u profiteren van alle mogelijkheden die het systeem biedt. Wij ondersteunen bedrijven bij hun dagelijkse werkzaamheden en optimalisaties in MS dynamics om meer waarde te creëren.

Elke Oude Weernink
MS Dynamics consultant

Neem contact op
https://storyset.com/people People
illustrations by Storyset

Training & support

Ondersteuning nodig voor D365? Voor een vast bedrag per maand bieden wij support bij uw dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn altijd bereikbaar, telefonisch en via ons ticket systeem. Als u daarnaast wilt werken aan de adoptie van het platform, trainen wij uw personeel. Zo creëren wij een soepele gebruikerservaring, zorgen we dat uw bedrijfsprocessen goed zijn ingericht en verminderen we het aantal incidenten.

https://storyset.com/online Online
illustrations by Storyset

Beheer

Het beheer van MS Dynamics is veel werk. Het vraagt om de juiste kennis en kost veel inspanning en tijd. Enshore neemt het beheer voor u uit handen. Met ons continuïteitsplan zorgen wij dat uw MS Dynamics 365 omgeving altijd veilig en actueel is, zonder dat u hiervan hinder ervaart. Door uw omgeving toekomstbestendig te maken, verminderen we het aantal issues en bent u beter voorbereid op veranderingen.

https://storyset.com/technology Technology
illustrations by Storyset

Optimalisatie

Het is altijd mogelijk om meer uit uw technologie te halen. Door processen te versnellen en fouten te minimaliseren, verhoogt u het rendement. Blijf daarom inventariseren in kansen om uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen. De door ons beschikbaar gestelde kennis mankracht schaalt u flexibel op en af. Zodra uw het wilt, onderzoeken wij waarin u het best kunt investeren en voeren we de meest kansrijke optimalisaties door voor uw organisatie.

Ons team

Vanuit ons Shared Service Center werken wij met een team van meer dan 70 consultants om organisaties te ondersteunen met hun bedrijfstechnologie. Samen streven wij naar een toegankelijk IT-landschap voor iedereen. Door de digitale adoptie te verhogen houden we bedrijfsprocessen efficiënt en veilig.

Meer over ons

Waarom Enshore?

Wij geloven dat uw bedrijfsapplicaties moeten worden geaccepteerd, beheerst en geoptimaliseerd om er zoveel mogelijk rendement uit te halen. Slimme technologie maakt geen verschil als uw medewerkers het niet op de juiste manier gebruiken. Daarom richten wij ons op de digitale adoptie van bedrijfsprocessen. Wij zijn getraind om te werken met mensen en de mogelijkheden van technologie. Hierin is geen vraag te groot of te klein. Daarnaast zijn wij technologisch onafhankelijk, waardoor we altijd eerlijk advies geven. Wij geloven dat dit ons de ideale partner maakt en garanderen dat uw investeringen niet alleen het personeel ten goede komen, maar ook het succes van uw organisatie.

15
Jaar ervaring
30
Tevreden klanten
70
Geweldige consultants

Projecten