Microsoft Dynamics 365

Background

MS Dynamics support

Meer waarde uit Microsoft Dynamics halen? We zien dat onvoldoende kennis vaak zorgt voor belemmeringen bij het inrichten van bedrijfsprocessen. Met de juiste kennis en mankracht kunt u profiteren van alle mogelijkheden die het systeem biedt. Wij ondersteunen bedrijven bij hun dagelijkse werkzaamheden en optimalisaties in MS dynamics om meer waarde te creëren.

Elke Oude Weernink

MS Dynamics Consultant

Neem contact op

Diensten

Training & support

Voor een vast bedrag per maand biedt Enshore ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden. Door middel van training, support en het actief voorkomen van incidenten creëren we een soepele gebruikerservaring voor MS Dynamics. Hiermee zorgen we dat bedrijfsprocessen goed worden ingericht en het aantal incidenten verminderd.

Beheer

Het beheer van MS Dynamics kost veel inspanning en tijd. Wij nemen dit voor u uit handen. Met het Enshore continuïteitsplan zorgen wij dat uw Dynamics omgeving altijd veilig en actueel is, zonder dat u hiervan hinder ervaart.

Optimalisatie

Altijd voorlopen op de concurrentie? Blijf kansen inventariseren en aanpakken om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Met de mankracht en kennis van Enshore kunt u investeren in de meest kansrijke optimalisaties voor uw organisatie.