Gasterra

Background

Wij ondersteunen Gasterra nu al enkele jaren in het gebruik van hun digitale bedrijfsprocessen. Door continuïteit te bieden en het geven van trainingen en voorlichtingen, hebben we in de afgelopen jaren er voor kunnen zorgen dat het aantal incidenten aanzienlijk is verminderd en dat bedrijfsprocessen zijn geoptimaliseerd en gedigitaliseerd.

GasTerra is groothandelaar in gas. Zij kopen gas van binnen- en buitenlandse producten en op de vrije gasmarkt. Hun klantenkring bestaat uit energiebedrijven, industrieën en andere grootafnemers. De bedrijfsprocessen van GasTerra zijn voor een belangrijk deel afhankelijk van een goede IT-infrastructuur en -applicaties. Bij het beheer en onderhoud van de IT-applicaties maakt GasTerra onder meer gebruik van externe IT-professionals.

“Wij maken bij voorkeur gebruik van regionale spelers, waarmee we snel kunnen schakelen. Enshore is een van de partijen waar GasTerra gebruik van maakt die professionals met de juiste kennis levert. Onze samenwerking verloopt soepel. Er is regelmatig contact om te bekijken of alles naar wens verloopt en eventuele andere mogelijkheden in de dienstverlening te bespreken. Hierdoor wordt werk van hoge kwaliteit geleverd en kunnen de professionals binnen de scrum teams bij GasTerra breed ingezet worden.” Vertelt Martijn Vegter, ICT Operations Manager bij Gasterra.