About

Background

"I want to make using enterprise applications as easy as using a smartphone."

Jeroen Hommes - Co-Founder Enshore

Why we do what we do

You cannot be the best at everything; we have chosen to be the best at digital business processes. 

30
Satisfied customers
70
Geweldige consultants

Veel organisaties hebben technologische oplossingen voor hun finance en ERP-processen geïmplementeerd, maar wat gebeurt er met deze oplossingen?  Wij geloven dat technologie moet worden geaccepteerd, beheerst en geoptimaliseerd om deze maximaal te kunnen benutten. De slimste en beste technologie in de wereld maakt geen verschil als de mensen achter de systemen niet weten wat het kan, het niet gebruiken of er niet voor gemotiveerd zijn. Werknemers hebben verschillende behoeften, maar frustraties en angst voor mislukking zijn de grootse bedreiging voor vooruitgang. Dit is de reden dat Enshore zich richt op de digitale adoptie van bedrijfsprocessen. Wij zijn getraind om te werken met mensen. Geen vraag is te groot of te klein wanneer het doel is om medewerkers te laten profiteren van de mogelijkheden van bedrijfstechnologie. Wij geloven dat dit ons de ideale partner en kunnen garanderen dat met onze ondersteuning digitale investeringen niet alleen het personeel ten goede komen, maar ook bijdragen aan het succes van de organisatie.

What we stand for

Ever since Enshore's inception, we have been working mostly remotely and on a hybrid-basis. We return the benefits this brings to our customers on a one-to-one basis.

Our office is where we meet and where ideas are born. Here we also provide space to learn from each other on both a business and personal level. Our office is where all our consultants' knowledge comes together. We invest at least 15% of our annual turnover in training and innovation, so that our colleagues can continue to grow and creativity is stimulated. Within the innovation projects, we also make use of the knowledge and ideas that students bring. For instance, we regularly have graduation and internship projects for universities and colleges.

Ons kantoor