Background

“Ik wil het gebruik van bedrijfsapplicaties net zo eenvoudig maken als het gebruik van een smartphone.”

Jeroen Hommes – Mede-oprichter Enshore

Enshore is opgericht in 2009 en wordt gerund door bedrijfskundige professionals die zien dat bedrijven behoefte hebben aan een ander soort dienstverlening. Een dienstverlening waarbij de belangen van de klant zoveel mogelijk overeenkomen met de belangen van de leverancier. Dat hier vraag naar is, bewijzen wij doordat we met circa 70 Enshorianen meer dan 30 tevreden klanten bedienen en autonoom groeien.

We werken met professionals met zeer diverse profielen. Zo hebben we collega’s met een bancaire achtergrond, maar ook collega’s uit de gezondheidszorg. Wij werken altijd met passie voor bedrijfsprocessen en zien mogelijkheden waar anderen opgeven. Daarnaast zijn wij niet vies van het toepassen van geavanceerde technologie. 

Waar we voor staan

Vanaf de start van ons bedrijf werken wij veelal remote/op afstand. De voordelen die dit met zich meebrengt, geven wij één op één terug aan onze klanten.

Ons kantoor is de plek waar we elkaar ontmoeten en waar ideeën worden geboren. Hier bieden we ook ruimte om van elkaar te leren op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Op ons kantoor komt alle kennis van onze consultants samen. We investeren minimaal 15% van onze jaaromzet in opleidingen en innovatie, zodat onze collega’s kunnen blijven groeien en creativiteit wordt gestimuleerd. Binnen de innovatieprojecten maken we ook gebruik van de kennis en ideeën die studenten meebrengen. Zo hebben wij regelmatig afstudeer- en stagetrajecten voor universiteiten en hogescholen.

Waarom we doen wat we doen

Je kunt niet overal de beste in zijn, wij hebben gekozen om de beste te zijn in digitale bedrijfsprocessen. 

Veel organisaties hebben technologische oplossingen voor hun finance en ERP-processen geïmplementeerd, maar wat gebeurt er met deze oplossingen?  Wij geloven dat technologie moet worden geaccepteerd, beheerst en geoptimaliseerd om deze maximaal te kunnen benutten. De slimste en beste technologie in de wereld maakt geen verschil als de mensen achter de systemen niet weten wat het kan, het niet gebruiken of er niet voor gemotiveerd zijn. Werknemers hebben verschillende behoeften, maar frustraties en angst voor het onbekende zijn de grootse bedreiging voor vooruitgang. Dit is de reden dat Enshore zich volledig richt op de de digitale adoptie van bedrijfsprocessen. Wij zijn getraind om te werken met mensen. Geen vraag is te groot of te klein wanneer het doel is om medewerkers te laten profiteren van de mogelijkheden van de toekomst. Wij geloven dat dit ons de ideale partner maakt om te garanderen dat digitale investeringen niet alleen het personeel ten goede komen maar ook bijdragen aan het succes van de organisatie.