Background

“Ik wil het gebruik van bedrijfsapplicaties net zo eenvoudig maken als het gebruik van een smartphone.”

Jeroen Hommes – Mede-oprichter Enshore

Waarom we doen wat we doen

Je kunt niet overal de beste in zijn, wij hebben gekozen om de beste te zijn in digitale bedrijfsprocessen. 

30
Tevreden klanten
70
Geweldige consultants

Veel organisaties hebben technologische oplossingen voor hun finance en ERP-processen geïmplementeerd, maar wat gebeurt er met deze oplossingen?  Wij geloven dat technologie moet worden geaccepteerd, beheerst en geoptimaliseerd om deze maximaal te kunnen benutten. De slimste en beste technologie in de wereld maakt geen verschil als de mensen achter de systemen niet weten wat het kan, het niet gebruiken of er niet voor gemotiveerd zijn. Werknemers hebben verschillende behoeften, maar frustraties en angst voor mislukking zijn de grootse bedreiging voor vooruitgang. Dit is de reden dat Enshore zich richt op de digitale adoptie van bedrijfsprocessen. Wij zijn getraind om te werken met mensen. Geen vraag is te groot of te klein wanneer het doel is om medewerkers te laten profiteren van de mogelijkheden van bedrijfstechnologie. Wij geloven dat dit ons de ideale partner en kunnen garanderen dat met onze ondersteuning digitale investeringen niet alleen het personeel ten goede komen, maar ook bijdragen aan het succes van de organisatie.

Waar we voor staan

Vanaf de start van ons bedrijf werken wij veelal remote/op afstand. De voordelen die dit met zich meebrengt, geven wij één op één terug aan onze klanten.

Ons kantoor is de plek waar we elkaar ontmoeten en waar ideeën worden geboren. Hier bieden we ook ruimte om van elkaar te leren op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Op ons kantoor komt alle kennis van onze consultants samen. We investeren minimaal 15% van onze jaaromzet in opleidingen en innovatie, zodat onze collega’s kunnen blijven groeien en creativiteit wordt gestimuleerd. Binnen de innovatieprojecten maken we ook gebruik van de kennis en ideeën die studenten meebrengen. Zo hebben wij regelmatig afstudeer- en stagetrajecten voor universiteiten en hogescholen.

Ons kantoor