Oracle EBS & Cloud ERP

Background

Oracle EBS & Cloud ERP

While the vast scope of systems such as Oracle E-business Suite and Cloud ERP offers many opportunities, many companies fail to take advantage of them. They spend a lot of time on day-to-day operations, failing to invest in process optimisations. We help companies get more value out of their Oracle ERP environment. In total, we support more than 25 organisations, making us the market leader in Oracle ERP support.

Hans Boerhof
Oracle EBS Consultant

Get in touch
https://storyset.com/people Peopleillustrations by Storyset

Training & support

Voor een vast bedrag per maand bieden wij ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn altijd direct bereikbaar voor vragen en trainen uw personeel zodat zij op de juiste manier omgaan met bedrijfstechnologie. Zo creëren wij een soepele gebruikerservaring voor EBS en Oracle Cloud, zorgen we dat bedrijfsprocessen goed worden ingericht en het aantal incidenten verminderd.

  • 24/7 support
  • Fixed representative
  • Active incident resolution
https://storyset.com/online Onlineillustrations by Storyset

System management

Het beheer van Oracle EBS of Oracle Cloud is veel werk. Het vraagt om de juiste kennis en kost veel inspanning en tijd. Enshore neemt het beheer voor u uit handen. Met ons continuïteitsplan zorgen wij dat uw Oracle omgeving altijd veilig en actueel is, zonder dat u hiervan hinder ervaart.

  • Impact of updates automatically tested
  • Optimal integration of Oracle ERP with business processes
  • Immediate benefit of new features
https://storyset.com/technology Technologyillustrations by Storyset

Optimizations

Het is altijd mogelijk om meer uit uw technologie te halen. Door processen te versnellen en fouten te minimaliseren, verhoogt u het rendement. Blijf daarom kansen inventariseren en aanpakken om uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen. Met onze kennis mankracht onderzoeken we waarin u het best kunt investeren en wat meest kansrijke optimalisaties zijn voor uw organisatie.

  • Scalable capacity for projects
  • No onboarding time, salary commitment and structural obligations

“Al meer dan vijf jaar werken wij samen met Enshore in diverse projecten. Ze bieden wat ik belangrijk vind in een samenwerking. Daarin zien wij Enshore meer als een partner dan een leverancier, waarin flexibiliteit en het meedenken voorop staan.”

– Niels Breedijk, ICT-manager bij Duijvelaar Pompen

Our team

Vanuit ons Shared Service Center werken wij met een team van meer dan 70 consultants om organisaties te ondersteunen met hun bedrijfstechnologie. Samen streven wij naar een toegankelijk IT-landschap voor iedereen. Door de digitale adoptie te verhogen houden we bedrijfsprocessen efficiënt en veilig.

Meer over ons

Why Enshore?

Wij geloven dat uw bedrijfsapplicaties moeten worden geaccepteerd, beheerst en geoptimaliseerd om er zoveel mogelijk rendement uit te halen. Slimme technologie maakt geen verschil als uw medewerkers het niet op de juiste manier gebruiken. Daarom richten wij ons op de digitale adoptie van bedrijfsprocessen. Wij zijn getraind om te werken met mensen. Geen vraag is te groot of te klein als het draait om de mogelijkheden van technologie. Als onafhankelijke partner geven wij eerlijk advies. Wij geloven dat dit ons de ideale partner maakt en garanderen dat uw investeringen niet alleen het personeel ten goede komen, maar ook het succes van uw organisatie.

15
Yeas of experience
30
Satisfied customers
70
Geweldige consultants

Projecten